| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Sáro,
moc a moc Ti děkuji za rychlou odpověď a velmi potřebnou radu. Nejsem si jistá, jestli jsem z textu pochopila ty dva cviky správně, ale zkusím to doma na sobě/manželovi a podle reakce pak na Ráďovi. Když by mi to nešlo, pokud by Ti to nevadilo, byla bych schopná se za Tebou i rozjet, abych se to naučila~x~ˇ
Nemůžu se prostě jen tak smířit s tím, že by na operaci měl jít. Ale dr. byl s rozhodnutím hotový hned, málem ho ani neviděl (jen podle popisu, když jsem mu to po příchodu do ordinace řekla). Byla jsem z toho dost v šoku, myslela jsem si, že při prvním zjištění se podnikají nejdříve kroky, aby se operace zvrátila a ne že se obratem napíše její termín konání~n~ Z druhé strany, vidím sama, že tam je změna k horšímu, to je fakt.
Potíž je v tom, že Ráďa není zrovna tvárné dítě, nenechá se do ničeho natlačit (vidím to teď i u logopedie - musí prostě chtít on sám), je vzpurný a svéráz, takže i s tím cvičením si nedokážu představit, jak to bude fungovat. Ale musím to zkusit.
Nemáte tip na rehabilitaci pro děti v Praze, kde by s PEC měly zkušenost? Když byl mimino, chodila jsem do Vinohradské nemocnice, ale nepřišlo mi to nijak přínosné a spíš zaměřené na celkový vývoj držení těla apod.
Tím, že měl kluk dosud průběh léčby naprosto bezproblémový, ani prakticky neví, že nějakou vadu měl/má, prostě jsem mu jen ráno a večer protáhla achilovku a pošimrala ho na noze + dbala na to, aby se hodně hýbal (chození, běh, kolo, trampolína).
Strašně moc obdivuju, že Tvá holčička a i jiné děti odsud z diskuze s cvičením a docházením na rehabilitaci spolupracují... Jak to děláte?~R^
Ještě jednou moc díky.
I.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.