| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

klukům nijak netvrdím, že by mě úklid bavil, take to berou stejně jako já jako nutný zlo

nějak jsme nenajeli na povinnosti, navíc před pár týdny nejstaršímu zakázali n alrgologii vysávání, kvůi prachu, takže vym,ýšlíme jinou formu práce při úklidu

ale u nás to vyapdá spíš tak, že zavelím a oni poslechnou a udělají, nemám zatím pocit, že by měli sami od sebe vidět nepořádek, tak je úkoluju podle toho, co je zrovna potřeba

nemáme myčku, umývám většinou já (kluci by měli moc velkou spotřebu vody zatím), a podle množství nádobí jeden nebo dva utírají
ldo nepomáhal s utíráním, ten jde se psem nebo s košem, nebo na nákup

při úklidu se rozdělí kdo kde vysaje, umyje, vynese koš, vydrhne koupelnu a wc, utře prach... jen ted tím alergo zákazem v tom máme teď trochu zmatek

ale snažím se, aby nikdo nemohl říct, že ten druhý dělal málo a on moc

někdy se ptám, co kdo chce udělat, oni se podělí a co nikdo nechce, to rozdělím já.

a kdž je toho opravdu moc a nechce se mi ani plánoat, tak funguje ještě dobře i to, když všechno sepíšu napapír pod sebe a kdo co uělá, to odškrtne a přijde si pro nový úkol, každý si může vybrat sám, což má tu výhodu, že se vrhají hlavně ze začátku, aby je nepředběhl s tím snadnějším někdo jiný :))

pochopitelně toto funguje jen pokud jsou pak vypsaný cílový prémie, jako třeba "až bude hotovo, dáme si něco dobrýho"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.