Jirko predem dekuji ze jsi to po mne prelustila kdyz jsem si to ted cetla po sobe, psala jsem pred tim s mobilu. Nefungovalo to proto ze maminka neni dusledna a lina to kontrolovat. vyhovuje mi vice kdyz maji sve jiste, a par ukoly zadam kdyz je treba a maji cas. kdybych pracovala cely den asi bych to taky udelala jinak, ja bojuji se svou bordelarskou starsi dcerou( cela maminka ale jeste horsi)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.