| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, moje dítě mě na ZŠ taky zásobovalo ovocem pomalu pro celou rodinu, obzvlášť na prvním stupni. Kiwi, banány, jablka, hrušky... "oni to nechtěli, oni by to vrátili" - "a proč si to nevzali domů oni" - "oni to nemají rádi, vyhodili by to".

No, připadala jsem si poněkud nemajetně. Ale moje dítě by ovoce prostě nezahodilo. Vždycky ji samotnou pohoršovaly poházené pomeranče nebo nektarinky kolem jídelny... Tak jsem ráda, že nejsem jediná, jehož děti posbírají ovoce i od spolužáků :-)

A jídlem by mé děti nehodily. Penálem nejspíš klidně, v zápalu hry.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.