Chtěla bych zkusit udělat domáci pralinky. Dočetla jsem se, jak temperovat nebo očkovat čokoládu, jak v ledničce orosí a změní barvu. Ale už nikde nepsali, jak se mají správně skladovat a jak dlouho pak vydrží. Je mi jasné, že asi záleží i na náplni, třeba s oříškem uvnitř asi budou trvanlivější než s náplní, kde je šlehačka. Máte někdo radu, odkaz, nápad, jak a jak dlouho je bezpečné pralinky skladovat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.