| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráchel,
to s tím vyřváním je dobrý příklad.
Podobně to bylo u nás - tak dlouho budeme ignorovat tvoje přání, až si zvykneš, že dostáváš jen to, co my uznáme za vhodné. Postupně jsem se naučila, že nemá cenu vůbec nějaké přání vyslovit, stejně by ho nesplnili, jen by to nějakým shazujícím způsobem okomentovali. Byla to přání jakákoli - dárky k Vánocům, výlety, jít na pouť nebo do ZOO, na prohlídku zámku...
Jenže jsem si to tak zafixoval, že jsem najela tenhle model i s chlapama a když se narodilo dítě a byl tu někdo další, komu jsem musela plnit přání jednostranně jen já a pak práce a už mi nezbývalo nic z toho "mého" světa, začala jsem se hroutit. Jenže zezačátku se to projevovalo jen přejídáním a popíjením, takže z pohledu zvenčí, že už nevím co roupama a žiju si tak dobře, že jen kynu....

A předtím jsem přání neprojevila ani třeba ve školním kolektivu, dodnes si pamatuju, jak třeba po třídě kolovalo Bravíčko a ke mně se dostalo až jako k poslední, někdy vůbec ne. Nedokázala jsem si prosadit ani prohlídnutí toho blbýho časopisu. A pak jsem na to začala reagovat rebelií a odmítáním toho většinového chování, ale uvnitř jsem prostě byla slabá, tak to stejně nefungovalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.