Ahoj, co jsem četla tady v diskuzích, tvůj manžel provozuje nějaké gastro provozy. Pokud tedy chápu dobře a ty budeš dělat provozní, myslím, že budeš dobrá. Já i manžel se v gastronomii pohybujeme už mraky let, takže s různými druhy provozních, manažerů, majitelů a dalšího personálu mám bohaté zkušenosti. Můžu tedy za sebe říct, že nejepšími vedoucími pracovníky v gastronomii jsou vzdělané ženy od čtyřiceti let výše. Ženy mají pro gastronomii cit, velmi prospívají atmosféře podniku, jsou schopné dělat a myslet na mnoho věcí najednou a také lépe pracují a komunikují s personálem i s hosty. Restaurace není žádná legrace, chce to chladnou hlavu, vysokou odolnost vůči stresu, velký organizační talent a umět rozeznat dobře připravené jídlo. To my ženy s dětmi zvládáme dobře
Ve tvých příspěvcích jsem si všimla, že jídlo a pití jsou tvým koníčkem. Za sebe bych tedy řekla, že jsem dlouho neviděla ideálnějšího kandidáta na pozici provozního restaurace
Držím palce a ať se vám s manželem daří