taky se chystám kvasit a zatím marně čekám na červené pozdní. tomu ranému je ke kvašení třeba pomoct nějakým startovačem kvašení. pozdní a rané není to samé, pochopitelně, protože prošlo jiným zráním. studuju blog zkvašeno.cz
a mám dotaz: jedno červené zelí z pytlíku je zlehka cítit jak kravský hnůj, když se dusí. chuťově v pořádku. co s tím?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.