H.roudo hele... řeknu ti to takhle, kdybyste věděly, jak se chovám já, řeknete, že jsem aspík jak vyšitej. Nejsem, funguju naprosto normálně, mám prostě svoje úchylečky, který si zcela otevřeně pěstuju a je mi s nima dobře. Faktem je, že maje rodina (a teď manžel) to vždycky tolerovali, nikam mě netlačili a dospěla jsem ve spokojenýho a úspěšnýho člověka. Já bych nad tím tak nehloubala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.