Přidat odpověď
Protože občas se zde objevují témata,zda večer či v noci nechat děti mladšího věku samotné doma(byť jen na pár hodin)a protože jsou rodiče,kteří to dělají,nedá mi,abych nezaložila téma na otázku bytových zlodějů.Co kdyby v době,kdy jsou děti doma samy,do bytu někdo vlezl,když děti spí?Já si něco takového vůbec neumím představit.Jasně,většina zlodějů si byty tipuje a také má vytipováno,kdy majitelé nejsou doma.Ale samozřejmě existují i magoři,kteří mají úplně na háku,jestli doma někdo je či ne a nedělá jim problém vlézt do bytu i přes přítomnost obyvatel bytu.Ostatně zrovna Achje před časem psala,jak je v noci vykradli,když spali,a moje sestra také zná ženu,které vykrádali garáž zrovna ve chvíli,kdy byla jen pár metrů od zloděje.Dokonce jsem četla,že bytové zloděje nezastaví ani přítomnost psa v domě nebo bytě.My bydlíme v paneláku v pátém patře,máme bezpečnostní dveře,těsně vedle nás sousedi a stejně se bojím,aby do bytu někdo nevlezl.Natož kdyby děti byly doma samy.Myslíte že je nějaká větší pravděpodobnost,že by se něco takového mohlo stát?
Předchozí