Mam rok, pouzivam na pomala jidla- gulase, hovezi po burgundsku, atd...Taky si v nem delam domaci hodne redukovany vyvar, toho pak mam porce v mrazaku.Vecer nakrajim ingredience, pres noc se to dela.jde v tom i konfitovat v sadle.Proste vse, co se dela vice hodin - nemusim to hlidat.Na denni vareni ne, ale tak 1 x za tyden to vyuzivam, vyhovuje mi ze u toho nemusim byt....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.