| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Faidro,
bohužel je to realita. TA paní volala skoro pokaždé, když jsem tam byla, ale jelikož to byl většinou stejný den i čas, je možné, že volala jednou týdně v ten samý čas a strefila se vždy do mé návštěvy, ale rozhodně by jí nebylo příjemné, že to doktor rozebírá se mnou a natož její dceři, té by nejspíš vůbec nebylo příjemné ani to, že takhle konverzuje s její matkou, i když matce nesděloval nic intimního, spíš poslouchal její lamentace.
Já jsem po něm chtěla, aby nesděloval nic MM, to asi pak rámcově dodržel, ale jeho stejně pasivně vyslechl stejně jako tu paní, ale poslední kapka byla, když zavolala jeho asistentka MM, že jsem nepřišla na kontrolu a že se mi nemůžou dovolat, přitom mi vůbec nevolali a číslo na mě měli určitě správné.

Přestala jsem tam chodit a vlastně v době té léčby mi bylo hůř, než bez ní. Správný výběr doktora je základ.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.