Když psychický teror přerostl ve vyhrožování fyzickým násilím a v naznačované fyz.útoky (výpady utnuté v posledním zlomku vteřiny než se mě dotkl) v přítomnosti syna. Když scény začaly probíhat i před synem. Když ex v jednom ze svých mnoha amoků rozkopal synovi hračky. Když mi začal vulgárně nadávat před synem. Když jsem se snažila tuto situaci řešit déle než rok a půl, a situace se jen zhoršovala. Když mi došlo, že situace má do budoucna dvě možná vyústění: syn se svého otce bude bát, nebo se bude chovat stejně, až vyroste. Když jsem za měsíc a půl zhubla skoro deset kilo, protože jsem nemohla jíst ani spát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.