| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dceru jsem očkovat v 5. letech nenechala. Trošku jsem se ponořila do "studia" vakcín a není to nic až tak v pořádku, jak se nám předkládá.
Nicméně si to musí rozhodnout každý rodič sám za sebe.

O očkování v 5. letech:
1, Veškeré očkování je pravidelné-upravené vyhláškou, nikoli povinné ze zákona.
2, Váš doktor NESMÍ nikam nic hlásit /sociálka, hygiena/, protože tím by porušil zákon o lékařské mlčenlivosti, kde je pokuta až milión korun.
3, K očkování v 5. letech se používá Infanrix, což je prvotní-tudíž silná vakcína a proto na ní může být silná reakce. Po konzultaci s dr. Petrášem mi byla doporučena alternativa Boostrix nebo Adacel.
Informace: http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/DTP.htm

Jak jsem psala, dceru jsem očkovat nenechala a dr bude dělat test na protilátky proti tetanu, protože to je jediné, co bych jí nechala píchnout. Ale to až by začala jezdit na tábory nebo školy v přírodě, což ještě min rok nehrozí.

Není radno v dnešní době věřit všemu, co nám předkládají lékaři, byť by to měli být oni, kteří by měli mít prvotní zájem na zdraví našich dětí. Ve zdravotnictví a ve vakcínách zvlášť se točí obrovské peníze a proto by měl každý zvažovat jak přínos, tak i rizika. Po vpíchnutí to už vrátit nelze.

Jo a mimochodem dcera měla neurologické nežádoucí účinky po hexe i MMR.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.