Slupko, nepsala jsem ani že ty ani že všichni, naopak jsem psala, že jich znám jen maličko, pohybuju se nějak mezi jinými lidmi. Ty působíš psaným slovem velmi sympaticky a nemám problém věřit, že se i jinde vyskytuje kompetentmí personalista, konec konců považuji se za věřícího člověka
.
Prostě jen ty (muž žádný), co jsem kdy viděla já, takové byly. Znala jsem pár korporátních personalistek, když muž ještě v korporaci pracoval a jezdili jsme na korporátní rodinné družby s utužováním kolektivu.
Tam mi utkvěla hlavně jedna holka, moc hezká a milá, hodná, ale fakt hloupoučká jak koala. Jestli se díváš na Neviditelné, tak Monika je přesně ona. Taky mi nikdy hlava nebrala, o jak důležitých věcech rozhoduje, jak je možné, že ji ta korporace angažuje, byla to šéfka personalistů tam. Možná měli nějak spočítáno, že se jim nejlépe vyplatí, že je milá a hezká. Kdo ví.
Ostatní personalistky z mého seznamu byly hlavně z doby, kdy jsem sama dělala v korporaci a ucházela se o místo tam. To byly čistokrevné Cosmodívky. Jedna dokonce i nosila do práce želvičku, aby jí doma nebylo smutno.