Přidat odpověď
Je to pár měsíců , četla jsem článek v IDNes Víkend a tam psali, že v USA a Japonsku a já nevím kde ještě mají normálně příplatek za to, když se dítě chová nevhodně a naopak slevu, pokud personál o dítku neví(určitě by šlo článek dohledat). Vím, že mě ten nápad zaujal a myslím, že by se to mohlo dělat klidně plošně.
Mě děti normálně nevadí, ale pokud se tam bude někdo 20-30minut vztekat v kuse a rodiče s tím nic neudělají a ruší zbytek je jedno jestli je to hotel, obchod, úřad, cukrárna a podobně..... Tak i já jsem pro to, aby tam pro ně byli aspoň nějaké sankce.
A vím, že vznikají hotely kam nesmí děti do 15let, právě, aby nerušili hosty. A vůbec mi to nevadí naopak to vítám, protože každý má právo na klid pokud ho vyžaduje má ho mít.
A co si budeme povídat, někteří rodiče si myslí, že jejich miláček si může dělat co chce. Jeden takový s náma bydlí v domě.....malá slečna je schopná vyloudit strašných 96dB(naměřeno u nás na chodbě, předpokládám, že venku to bude víc)....a když to vydrží 20minut, je to velmi otravné. A toto se o víkendu opakuje cca4-5x.....
A tomu o čem je ten příspěvek se po téhle zkušenosti vůbec nedivím. hluk obtěžuje a jedno co a nebo kdo ho vyluzuje......a pokud se k tomu přidali další věci, jako to přebalování a podobně. už vůbec se mu nedivím.
Předchozí