Kapradino...mam vychovane obe deti a presto se me vetsi dite chovalo kdysi tak, ze me sly oci kolem. V jejich 3 letech jsme navstivili rodinu v nemecku /jeste za totace/ a cestou jsme se jeste stavili v bavorsku u nemeckych pratel. Ten kamarad ji tak rozdivocil, vsechno dovoloval, ze za par dni me dite delalo vsechno co chtelo a na me kaslalo. Tecka za vsim byla navsteva restaurace, kde me trilete dite vzalo pribor do rukou a tlouklo s nim do stolu za revu..ich habe hunger /cekalo na jidlo/. A nemohla jsi ani nic rict, ani zvysit hlas, ani ji vynadat /to se v nemecku netoleruje dodnes/. Muj ex ji odvedl na chodbu i se mnou a nejdriv jsem dostala cocku ja, ze dite umi nemecky a pak dite za nepristojne chovani. Kdyz jsme se vratili, cekalo na dite puzzle od majitele podniku, za to jak je pry uzasna
....nase vychova byla opet o nicem....a trvalo asi 2 mesice, nez bylo dite opet v normalu.
Takze ja od te doby nesoudim ZADNE dite v restauraci. A jeste se mi nestalo, ze by mi nejake cizi lilo polivku do klina.