Kudlo
"Psy ne, tam se da rict, ze to je nehygienicky, ale ty černochy? To uz mi fakt zavani tim "psy a Židy ne" a to mi prijde teda DOST nebezpečný."
Nevím, co je víc nehygienický, jestli můj pes, který na vodítku přijde, leží v restauraci pod stolem a odejde, nebo přebalování mimina na stole, kde se jí ??? Jak jsem psala, děti nemám, psy ano, a naprosto respektuju když si v některých lokálech (třeba pod vlivem špatných zkušeností) psy nepřejou, prostě jdu jinam kde to nevadí. A jsem ráda, že i tolik mamin s dětmi tu na férovku napíše, že jim nevychované děti vadí a preferují najíst se v klidu. Protože přesně o tom to je. Taky pojedu 100x radši do hotelu, kam děti nesmí, prostě vím že mi to vadí a vím že si dovolenou užiju v takovém prostředí víc. Každý by měl mít možnost volby, rodiče s dětmi ať si vyberou restauraci, která má dětský koutek, dětské menu a personál s pevnými nervy a já si vyberu restauraci, kde je klid, co je na tom k nepochopení?
To co píše Maceška, je samozřejmě něco jiného. Někdo s dítětem na úřad/k doktorovi/do autobusu/do letadla prostě musí. Na druhou stranu je ale taky na budku, když vám při 8-hodinovém letu za zády 6 hodin brečí dítě