Jednou za čas si jí takhle koupím, rozeberu, zamrazím... Krutí je fajn. Porcování nechávám na manželovi, je to přecejen kus materiálu, ale paneláková kuchyň je úplně v pohodě. K úpravám, prsa jsou jasná a je to navíc většina krůty. Horní stehna jsou úžasná na pečení, křídla a krk jsou bezkonkurenční uvařit a zbaštit s rýží nebo brambory a s tatarskou, jako vařené hovězí. Na křídlech je hodně masa. Kostru je nejlepší co nejvíc okrájet a z okrojků vařit guláš nebo masovou směs. Zbyde velký skelet, no z něj se dá slušný vývar. Jinak řečeno, zpracuješ všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.