Přijde na to, co máš za nástroje, má v sobě dost chrupavek, takže je dobrej hodně ostrej nůž, případně nůžky na maso (ale nejsou podmínkou), velikost je různá, záleží i na tom, jestli je to krocan (ten je větší) nebo krůta, porcovat ji můžeš třeba na stole na plechu, přinejmenším ji tam rozříznout napůl a odříznout stehna, zbytek práce uděláš na prkýnku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.