Mám kuchyň ve společném prostoru s obývákem a jídelnou. Všude je podlahové topení a je to úúúúžasné
V chodbě a koupeně mám dlažbu.
Všude jinde pak mám ploučku Quickstep, kromě kuchyně, tam je dlažba. Je jen na tom "čtverci" pod kuchyní, "orámované" to je přechodovými lištami, nijak to neruší protože vlastně tu dělící čára mezi kuchyní a lemuje "ostrůvek a bar, takže ten předěl vede pod ním.
Všude dlažbu jsem nechtěla a od plovoučky v kuchyni mně taky kdekodo zrazoval, tak nakonec je to takto a vypadá to dobře. Ale zpětně myslím že ta plovoučka by i v té kuchyni šla, pokud bych měla zásadní problém s dlažbou nebo s tím že je na podlaze předěl, tak bych to nechala celé v plovoučce.
Mně se za celý život nestalo že by mi vyteklo něco jiného než pračka, tu za rizikové místo považuju.
Jinak podlahové topení - na plovoučce i dlažbě super, na obojím efekt nastejno, nádherný teplo. Ale je nutný to mít fakt dobře udělaný. Já při rekonstrukci jsem musela nechat předělat a opravit podlahovku po předešlých majitelích, protože to měli sice nově ale blbě udělané, špatně zaizolované zespodu, moc úzký průměr trubek apod.
Spotřebiče - já nějak netrvám na tom mít vše v jedné značce, i když ty základní kuchyňské co jsou vedle sebe tak mám, ale pračku, a v kuchyni lednici i digestoř mám jiné značky.
na doporučení kamaráda co dělá kuchyně a po dlouhém průzkumu jsem vybrala DeDietrich. Je to dražší značka, ale pokud uvažuješ v cenové relaci Miele, tak to raději Dietrich. Oni dělají už hodně profi vybavení, ale dá se vybrat i pro "běžné" uživatele.
Patří ke špičce, např. přišli s první indukční deskou apod.
Takže troubu, mikrovlnku, myčku a indukci mám DeDietrich, vybrala jsem si z těch "nižších" řad. Mám to teda zatím chvíli a super, naprosto spokojenost.
http://www.de-dietrich.cz/