byla jsem překvapena z hodnocení učitelky v MŠ mého 5 letého syna. Ve školce je prý nesoustředěný, úkoly ze školní přípravy vůbec neplní a snadno se unaví. Byla jsem překvapena, protože doma mi přišlo, že naopak vydrží soustředěný dlouho a že tohle je naopak jeho plus. V kolektivu tomu tak ale prý vůbec není. Přitom doma dělá různé úkoly z předškolní přípravy - různé logické, na procvičování grafomotoriky, poznávání písmen a jejich psaní apod. Sama s tím asi nic moc nenadělám a budu doufat, že to přejde. Měli jste to někdo také tak? Jsem z toho trochu smutná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.