tak já mám ten samý problém. Malá má neustále zarudlou buchtičku a stěžuje si že jí to svědí ráno i večer oplachujeme a mažeme rybilkou nebo bepantenem, už jsme s tím byly i na gyndě, dostaly jsme jinou rybilku s jiným názvem a vysvětlení, že je to otisková opruzenina a, že to bude mít dokud se nenaučí pořádně utírat, že je to hlavní problém dětí se školkou, ale mě to nějak nestačí po čůrání ji utírám já a důkladně a má to i když má prázdniny a když se podívám na některé holčičky, které ve spěchu stáhnou kalhoty vyčůraj a natáhnou a po konzultaci s jejich maminkama je vůbec nic netrápí.To kdyby udělala málá tak ji má úplně živou.Chtěla bych to nějak řešit a pomoct jí.Pomocte
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.