Tuším, že jsem kdysi brala ten Dimexol, ale už je to řadu let, takže si tím lékem nejsem zcela jistá. Každopádně to bylo něco na uvolnění svalů, ze stejný příčiny. Byla jsem po něm naprosto zfetovaná (ale já se poměrně zfetnu i 400 ibuprofenu), schopná akorát ležet a čučet do stropu, oblblá i ráno poté. Jak přešel nejhorší akutní stav, brát jsem to přestala. Tyhle oblbováky a opichy mi stejně houby pomohly, bylo to vždy akorát na chvíli, chce to dobrou fyzioterapii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.