Přidat odpověď
Dooly, tohle co popisujes tu je taky. Jen maminky teda nadavaj. Nezmuzes nic, kdyz se ti neco nelibi, je ti doporuceno zmenit skolu /nekolikrat jsem to od rodicu slysela/. Tomu rikam vrchol arogance. Takze menit skola zrejme jde, jen to tak na prvni pohled nevypada. Ale jinak uplne jako u vas. K tomu jsou jeste nase ucitelky vetsinu roku nemocne. Dnes jsem byla pomahat na adventnim tvoreni a poslouchala jsem to ze vsech stran. No a ucitelka to ma na haku, ma definitivu, v nemoci 100% platu, co by se snazila. Kdyz jsem /po nastehovani/ zavolala ucitelce, ze je mala nemocna, upozornila me, ze ji to nemam volat, ze to mam zavolat rano sekretarce do skoly. A pokud neco chci, tak volat /ji/ od 17-19 hodin. Upozornuji te, ze jsem ji NIKDY v tomto case nezastihla. Nikdy nebyla doma, jsem si tak akorat vzdycky pokecala s manzelem, takze jsem to brzy vzdala.
Kamaradka doktorka dela posudkovou na zdejsim zdravotnim urade. Rika, ze ucitelu tam ma mraky. Ze to jsou arogantni nafoukanci, co se s tebou bavi jak s debilem. Kdyz jedne takove odpovedela na jeji nesmysly /tykajici se nemoci/, pry se dotycna zarazila a odpovedela...no jo, vy jste vlastne taky vzdelana.
No ta jim fakt nemuze prijit na jmeno. Rika, ze ucitele jsou teda extra trida. Ze jak oni se chovaji, ze to se normalne nevidi.
Předchozí