Žženo, když si odmyslím to máslo(taktéž si myslím, že na plnění je ještě dost času), tak myslím, že srovnávat chleba s cukrovím je trošku víc mimo. Kdyby třeba perníčky byly plné spórů, tak už by dávno byly stažené z pultů či minimálně by byly zakázané, protože perníkářky nechávají těsta zrát x měsíců, a pak po upečení perníčky "docházejí" opět cca měsíc v chladu a nikdo se nad tím nepozastavuje. Chleba je přece z úplně jiného těsta, s kvasnicemi... fakt mi to srovnání přijde jako výrazně mimo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.