Ani nevím, jak jsem se sem dostala, možná proto, že mám stále rudo před očima z "vynikajících" služeb České pošty a marné snaze najít nějaký kontakt na ně. Nejen že mi balíčky nedoručují a ani nedávají lístečky do schránky, ale ještě mi naprosto drze posílají sms, nejprve, že ...zítra doručíme a druhý den že ... nebylo možno doručit, i když jsem celý den čekala a čekala a nikdo ani necinknul... O jeden balík jsem takhle už přišla a stále zuřím nad tou drzostí a lhaním. Nemáte někdo adresu na nějaké kompetentní pracovníky od kterých bych mohla žádat vysvětlení? Zdravím všechny naštvance. Olina K.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.