tak hlavně musí mít tlustné dno kvůli akumulaci a vodivosti teploty - ovšem já třeba dotahuju steaky v troubě, proto jim ten základ lze dát na čemkoli ,ale jak jsem psala, vzhnledem k frekvenci i jiných než hovězích vysokých steaků, také doporučuju litinovou s tlustým dnem,nicméně to je už není stovková investice
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.