| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hned po Vánocích odjíždíme na týden lyžovat do Alp, kde budeme tedy i přes Silvestra, tak abych měla vše s sebou, už teď přemýšlím na silvestrovskými pochutinami.
Na podobné akce dělám v zásadě pořád totéž -
tuňákovou, vajíčkovou, pivní, sýrovou pomazánku, jednohuby s uzeným lososem, kupuju sýry a sušené šunky, peču cibulový koláč či foccaciu, ev nakládám utopence, hodně vyjímečně hermelín či jiné sýry na kostky, zeleninu na proužky s dipem... a ráda bych repertoár obměnila.
Co přípravujete na posezení s přáteli?? A v té souvislosti mě napadá..jsem milovníkem lilků a kdysi dávno jsem jedla nějaké nakládané lilky, nakrájené na kostičky, naložené do oleje - nevíte , jak na to??

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.