Prosím, můžete mi doporučit nějakou knihu o technice bezpečného zavařování? Myslím, že tu kdysi nějakou doporučoval Angrešt, ale nemohu ten odkaz najít. Nejde mi o nějaké recepty, ale vyloženě o tu bezpečnost, poměry cukru, kyselin, vody aby nemohlo dojít k pomnožení Clostridium botulinum, jak dlouho a kolikrát zavařovat určité potraviny atd. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.