On je kupodivu spokojený - zatím
já jen sonduju, jestli to budu poslouchat ještě dlouho
Ony mi přijdou takové neslané nemastné. Ta jedna si stěžovala už včera, dneska zas a ta druhá říkala na to konto, že ani na počtvrté... Ale dodávala, že je tam druhý den, tak že se to musí naučit
A evidentně by ho tam nechala i spát, kdyby neměl odhlášené svačiny, protože hrozně brečel, že nechce domů... Já jsem ráno jela do jiné školky, zeptat se, ale není místo a já bych měla za měsíc nastoupit do nové práce. Tak to ještě chvíli nechám a když tak se uskromním a dám ho do dětské skupiny, jen jsem si chtěla udělat obrázek, protože starší syn byl absolutní opak, poslouchal, mohla jsem ho vzít do restaurace na oběd, jít s ním na kafe, protože si hrál u stolu. S tímhle ďáblíkem to nejde, sama nemám ráda, když kole mě lítají děti, když jsem na kafi a chci si odpočinout, takže s ním chodím jen na letní zahrádky, kde je dětský koutek
Bojím se, že prostě bude palice a poslouchat nebude ani za měsíc
Na druhou stranu, když je u dědy, nebo u sousedů na návštěvě, tak oni tvrdí, že poslouchá na slovo... Mě teda doma ne, ale je to moje dítě a mám čas na to mu vysvětlit, že to tak bude