Pro mě je to základ vaření,ty zbytky
O víkendu toho navařím jak pro regiment vojáků,v neděli dostane syn,co u nás nebydlí,ale chodí na nedělní oběd,dva "kastrůlky" a zbylé jídlo dám do kastrůlků pro nás,aby bylo pro syna a manžela na večeři v pondělí a úterý.Když zbyde víc,tak i pro mě.Naopak vůbec nemrazím,mě jídlo z mrazáku nechutná. Většina víkendových jídel je z kategorie,které ohřívání nevadí,chlapi ale zblajznou i oschlou minutku,jelikož je po návratu z práce a ze školy hlad.Zase je to maso,co si budeme povídat.
Pečivo chlapi jedí i gumové,já si ho rozpeču.Co se mi už nelíbí,usuším pro slepice a králíky(ne moje).
Taky vyhazuju(jako asi každý),většinou nahnilé ovoce a zeleninu,zejména když to nevychytám při nákupu.