tady jsi to četla:
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=17675540&typ=0
Jinak k tomu co se dá vidět, s tak velkýma dětma se toho dá spoustu i to MAďarsko objet.
a projet.....když to srovnám s náma, my jsme na jednom místě max. 3 noci.....cestujeme, poznáváme, procházíme, projíždíme.....
Představa, že jsem někde týden a déle mám z toho noční můru i já(když byli menší tak ještě, ale....)...natož ty "děti"(spíš puboši). My prostě válecí nejsme.
Jinak doporučuju severní část ej tam hned víc vody.........je jedno kde...jela bych podél jezera a našla něco na místě.
(tak jsme to udělali a bez problémů) V knihovně si půjč průvodce já měla asi 3 sebou.(v jednom byl takový základní slovník s kterým jsem přeložila i jídelníček)
z měst doporučuju Gyor(kam se hrabe Praha)termální koupání je ve městě cena velmi lidová na půl dne(byla , doufám, že i je), Székesfehervár(opět moc hezké město),Veszprém , Tihany (na kopci je klášter, tam je muzeum, děti byli menší a nemohli jsme je odtud dostat),Palác Festeticsů v Keszthely , Hevíz(někomu hodně smrdí sírou),ale je to tam moc hezké, prostě je tam toho dost.
A k Balatonu doporučuju takovou tu zástěnu, občas od toho jezera dost foukalo.
A loni někdo psal, že se mu u Balatonu kde přespávali líbilo víc jak pak v Chorvatsku a litoval, že si tam předplatil předem ubytování...tak tam musel.