Přidat odpověď
ze začátku se mi ta metoda zdála zajímavá, jako by přesně to, jak "vychovávám" já
ale postupně jsem zjistila, že v reálné situaci se použít tato metoda dá jen na relativně klidné a pohodové dítě, na dítě v nepohodě se použít nedá, na dítě s nějakým psychickým problémem taky ne, nedá se použít ani kdykoliv a kdekoliv, protože by příliš omezila ostatní členy rodiny - něco jiného je domlouvat se s jedináčkem nebo s jedním dítětem, ale v okamžiku, kdy jsou děti dvě a obě začnou protestovat proti čemukoliv, každý proti něčemu jinému nebo oba proti stejné věci, ale každý chce jiný výsledek, by mě fakt zajímalo, jak se to dá zvládnout a chytit přitom autobus
navíc jsme s každým dalším zhlédnutým videem měla pocit, že rodič je jen figurka, která je absolutně bez vlastního názoru a zkušeností a je proto potřeba všechno říkat jak pro blbce, to mě odradilo možná ze všeho nejvíc
přitom ale paní Katku zná a moc si jí vážím z dřívější doby, kdy se ještě nevýchově nevěnovala, tady to myslím přehání, což je škoda, umí opravdu s dětma pracovat, děti ji milovaly a dovedla i rodičům dodat jistotu, ale tady se mi ti přestalo líbit
Předchozí