Jak se vlastne dneska frituje? Pouzivas nekolikrat ten samy olej?
Ja jsem svuj prvni a posledni fritak po par letech provozu vyhodila a smazim uz jen na panvi nebo v hrnci (koblihy) ve vysoke vrstve oleje. Myslim, ze to je prave ta vec, kterou se spousta lidi naucila diky fritakum, ale ze se od nich postupne upousti. Uplne se mi ekluje vracet se k pouzitemu oleji, vzdycky mi v tom fritaku dlouho stal, ale je fakt ze u nas se smazi vyjimecne a neni mi lito tech par deci na jeden obed vyhodit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.