Angrešte, díky. A je teda jedno, jestli ten kus mraženého celeru vhodím do hrnce mražený (u masa bych to neudělala) a čtyři hodiny vařím? Nebo se má celer taky nejprve rozmrazit a pak vhodit?
A ke změně chuti: z čeho pochází taková ta "mrazničková příchuť" (nevím, jak to líp popsat) typicky u směsí mražené zeleniny z obchodu, která přetrvává i po tepelné úpravě? Dá se to nějak odstranit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.