Ryby v konzervě jsou nutričně hodnotnější, protože díky změknutí kostí e jdí i s nimi a jsou ta bohatším zdrojem vápníku, který s v přítomnoti vit. D z ryb zároveň dobře vstřebává. Ale na straně druhé jsou ryby v konzervách často příliš přesolené a různou měrou (podle typu konzervy) mohou být kontaminované nežádoucími látkami z obalu. Plus se do konzerv dotávají leckdy ryby horších kvalit a po zakonzervování se to už moc nepozná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.