Ahoj holky, strašně moc dlouho jsem tady nebyla, takže teď jsem dočetla pár příspěvků zpátky a celkem mě zaráží, kdo všechno byl už na zákroku a nebo kdo bude - alespoň z našich "vrstevníků".
Za nás můžu napsat,že je všechno naštěstí v pořádku. Byla jsem s Terezkou (nar.2009) u docenta v říjnu a všechno bylo v pořádku. Nedalo mi to a vydala jsem se ještě do Jesenice k paní doktorce. Chůze bych řekla,že je relativně v pořádku. Ale u sedu Terezka strašně vtáčí nohy dovnitř. Nicméně paní doktorka potvrdila,že je všechno v pořádku a ten sed je spíš otázka kyčlí.
Tak jsem si alespoň nechala napsat rehabilitace, kde ani tam neshledala nic závažného a začali jsme cvičit spíš celkově na posílení nohou, protože je pořád dost hypotonická a není zpevněná.
Já bych teda ráda do lázní i jela,ale nám je nikdo napsat nechce.. ani podle docenta ani podle paní doktorky Fr. není potřeba a naše pediatrička ani nepoznala,že má Terezka PEC, když jsme se k ní přihlásily
Tak držím všem moc palce, aby bylo vše co nejlepší a nejméně bolestivé pro prcky a zkusím něco občas přečíst.
Vůbec nic poslední dobou nestíhám.
Držte se