| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Účo, OT to jsi mne hodně překvapila! Já tam jezdila po návratu sem intenzivně asi 6 let v rámci česko-dánského projetku Inkluze žáků se speciálními potřebami do běžných škol (tak nějak se to jmenovalo). Nejsem pedagog, moje úloha byla jiná, ale dost podrobně jsem měla možnost nahlédnout do obou systémů. Dánští speciální pedagogové byla ta nejúžasnější skupina lidí, jaké jsem ve svém životě potkala (možná se dokonce s některými z nich Ty potkáváš :-), kdyby tam žili samí takoví, nikdy bych se nestěhovala zpět. Bohužel, realita na běžných školách s běžnými učiteli je jiná, už to sice možná není taková katastrofá jako v 90.letech, ale pořád je to většinou děs a běs. Nejhorší jsou ty veliké školy z Kodaně, malá škola na venkově je naopak většinou úplně jiná. Moc mne potěšilo, že z Tvého příspěvku vyplývá, že ta spolupráce vlastně tak nějak dál pokračuje. Omlouvám se za odchýlení se od tématu, ale nedalo mi to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.