| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no prave...dite v ustavu jeste neznamema odebrane dite. To my vysvetli jen to, ze v cechach je v ustavech tolik deti, v norsku taky tolik a tolik.
Ani me celkove nezajima, zda nekdo dostane na pastelky ci nedostane. Me kdyz tak zajima, co se jak do ceho jak pocita...jestli s tema partelkama to nejsou i deti v pestounske peci. Taky je mozne, ze adopce v Norsku funguje rychleji a tudiz mi to zase nerekne, kolik deti je odebranych.
Takze jak jsem psala. Kdyby tady porad nekdo touzil srovnavat, at mi rekne to, na co se ptam...
Ale podle me je to stejne hrozne cislo, kdyz ze 60tis. narozenych deti rocne je odebrano cca 10tis /doufam ze jsem to ted nejak nepomotala/. ...to je kolem 17% ne? To mi fakt chce nekdo namluvit, ze skoro 20% lidi se neumi postarat o deti tak, ze mu musi byt dite odebrano??? V uzasnem, dokonalem Norsku, zemi vytouzene, kde je vsechno uzasne a nejlepsi? Od platu po socialni politiku atd..atd....?
Ja treba ze sveho ceskeho /a i nemeckeho/ takovy pripad neznam ani jeden. A teda podotykam, ze se v mem okoli nevyskytl ani zadny pripad nasili na detech...a tom ma to okoli dost siroke.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.