| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já kamarádům také prioritu nedávám. JO, bylo by dobré, kdyby tam kamarády měla, ale pokud volím mezi 1. škola kamarády a 30 dětmi ve třídě a 2. školou s 23 dětmi s bilingvní výukou, volím č. 2. Ne proto, že je moje dítě nadprůměrně nadané, to si nemyslím, hloupá nebude ale není ambiciozní, an druhé straně je pečlivá ale citlivá, možná budou začátky v bilingvní třídě těžší, pro ni i celou rodinu, ale myslím že to je věc která je opravdu potřeba, jazyk, a druhá věc je, že mezi 30 dětmi se případná porucha učení apod skoro ztratí. Naše 3. volba (pokus) je škola jen s prvním stupně, která se mě osobně líbí, děti tam pravda asi nešetří, ale jinak se mi líbí prostředí apod, ovšem mají divného ředitele, který to vede poněkud elitářsky. Tady to vidím tak, že pokud by ji vzali na škole 1 a 3, volím 3, na škole 2 a 3, volím 2.
haha~t~ pokud ji vůbec někde vezmou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.