| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já šla na intr ve 14 (červnové dítě, jeden z posledních ročníků, co končily v 8.)
do té doby jsem byla maminčina holčička, dítě z vesnice, přejít přes silnici v okresním městě bylo dobrodružství ~t~ a šla jsem do Prahy. Je fakt, že jsem každou neděli skuhrala, že se mi tam nechce, ale popravdě asi spíš proto, že z toho byla špatná máma a já jí asi chtěla udělat radost ~;)
Daleko víc jsem pak plakala, když jsem se po škole měla vrátit natrvalo domů ~t~ vydržela jsem tam pak dva roky a zase jela do Prahy :-)
takže jako výsledek vidím - opravdu jsem se naučila samostatnosti, rozlišovat důležité věci, stát sama za sebe, na druhou stranu právě tím jsem se rodičům vzdálila, což nám ale zase dalo možnost navázat nový vztah rovnocenných partnerů a dneska spolu vycházíme lépe, než to třeba mají s mou starší sestrou, která se od nich odstěhovala daleko později... za mne prostě ANO ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.