Adlaide,jaký je rozdíl mezi tím,jestli dítě položí salám na housku nebo na chleba?To je pro mě moc vysoký level,pochopit rozdíl mezi takovou činností,jak technicky položit salám v případě housky a v případě chleba.A já jsem psala něco o tom,že šestiletý dítě si má rozkrojit,namazat a obložit housku?Můžeš mě adelaide prosím tě navést na příspěvek,kde jsem něco takového psala?Zřejmě jsem na nějakou dobu ztratila vědomí,když jsem dělala něco,co si absolutně nepamatuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.