Prof. Weisse od jisté doby neberu vážně, pro mě je to mimoň, takže z jeho vyjádření nevyvozuju naprosto nic. A právě ve Střepinách jasně řekli, že p. Bezděková těžko snáší výpady proti své osobě, tak svolila s rozhovorem. Nemůže ale říct všechno, když se vede vyšetřování.
V těch Střepinách jsem nepochopila jednu věc: proč p. Bezděková vystupovala veřejně a matce a tetě byly rozostřeny obličeje? Že nebylo poznat holčičky a otce, jsem pochopila, ale proč matce, která se hájí?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.