| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Termix: Nevím přesně jak u malých dětí, ale předpokládám, že to funguje stejně. Než jsem s vlastní terapeutkou byla schopná řešit detaily toho, co se všechno stalo, trvalo mi několik měsíců si k ní najít cestu.
To dítě nejspíš neřekne všechno hned tak někomu cizímu, to není jako vyprávět - au bolí mě ucho.

Máš samozřejmě pravdu, i u starších dětí, ty děti nejsou schopné popsat co se jim děje výrazy, kterými bychom my rozuměli. Proto je větší pravděpodobnost, že týrání a sexuální násilí na dětech spíš odhalí například učitelky v MŠ, či ve škole, skrze změnu chování, výchovné problémy, nebo někdo z rodiny. To, že se pětileté dítě takto "rozhovořilo" ve mě vzbuzuje prostě strašně moc otazníků. Na Idnes jsem ještě na to téma přečetla článek, kde ta psycholožka vysvětluje, že obrázek zdůrazňoval sexualitu. No, já tedy nevím, ale pod mnoha obrázky předškolních dětí bych našla takových zajímavých "symbolů".
Nechci to zlehčovat, možná se to opravdu stalo, ta rodina je obětí tak jako tak, ale, prostě ALE je to takový - těžko k uvěření.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.