| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vstáváme v 6:20, když jdu na 7:00 (tak jednou měsíčně), tak v 5:50. Já si raději přivstanu dříve, protože mám ráda svoji ranní pohodu a rituály, pořádná snídaně, káva a zprávy. Ve spěchu se pak všechno zdá ještě horší. A co je obvyklé, děti si ráno vzpomenou na to, že nemají podepsanou žákovskou nebo peníze na divadlo nebo se prostě jenom servou a já mám totální zkrat a pokazím nám celé ráno. Všechno se mi zdá ráno horší, než odpoledne, takže pokud za mnou někdo přijde s požadavkem, odpověď bývá zpravidla, teď to řešit nebudu ~:-D já bych jenom chtěla říct, že dětem může hodně vadit, když budete do školy dobíhat s vyplazeným jazykem na vestě, kolikrát třeba i později (protože si opravdu nedovedu představit vstávat se třemi dětmi v sedm, abychom na osmou už byli ve škole, třeba starší dcera musí být od 7:55 už v lavici, neexistuje, že by teprve někdo přicházel). A učitelé to obzvlášť nemají rádi ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.