| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Diskuzi jsem prolítla a mám pocit, že polovina tak trochu kecá, nebo žiju v úplně jiné České republice než ostatní. Příspěvky, které mají zhruba toto znění: Věnovala jsem se dětem dokud to šlo a nyní mám po x letech práci na částečný uvazek, na mě působí dost nevěrohodně. Když jsem hledala po md práci, tak mě nechtěl vůbec NIKDO. A to jsem byla doma jenom 3,5 roku, než šel syn do školky. A nemohla jsem najít vůbec nic, natož abych si ještě vybírala. Pak se zadařilo, sehanala jsem práci ve svém oboru, pak byla po pár měsících bez práce, práci si našla za 15 měsíců. Teď jsem z organizačních důvodů od ledna zase bez práce, ale tím, že mám praxi, jsem jinou práci sehnala už za měsíc a nastupuji od března.
Mám vlastní zkušenost o tom, jak se hledá práce bez praxe a jak s praxí a je to něco naprosto nesrovnatelného. Souhlasím s Fren a Mrákovou. Představy, které tu některé diskutující mají jsou opravdu hodně naivní. "užiju si s dětmi a pak si najdu nějaký částečný úvazek" Ha ha. Ze svojí vlastní zkušenosti vím, že na částečný úvazek se zaměstnávájí leda tak uklízečky, nebo jsou tyhle místa pro ZTP. Po 10 nebo 15 letech doma Vás opravdu NIKDO NA ŽÁDNOU POZICI

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.