normálně na mrakovou nereaguju, ale tohle mně vážně pobavilo
souhlasím se zakladatelkou takže asi budu ta kategorie úzkostných, i když nevím zas nejsem úplně mladá, jsem to čemu se asi říká "stará matka", za generace mrakové spíš hodně stará matka, to už tehdy byly v mém věku leckteré babičky ......
nic mně nevystihuje asi míň v souvislosti s cestováním než termín "nedobrodružná", projela jsem pralesy, džunglí, pouštěmi, oázami, jedla divné věci na ulici v rozličných koutech světa, a jela rozličnými dopravními prostředky, vyrazila na druhou stranu zeměkoule jen s letenkou bez čehokoliv zajištěného předem, fakt nemyslím že jsem nedobrodružná
nicméně 6-leté dítě má na mnohá dobrodružství času dost, jednou ty své skutečně se podívat po světě vezmu
ale teď s malými s nimi klidně jedu do hotelu k bazénu, a o čem to jako vypovídá ?
stejně tak v to samé léto jedeme pod stan, chodíme k potůčku a vaříme v kotlíku, a co ?
jedno nevylučuje druhé a někdo má třeba jen jedno z toho, nebo něco úplně jiného.
já jsem založením co do cestování dobrodružný typ, ale nikdy bych s despektem nepohlížela na ty, kdo to mají jinak a chtějí svou ideální dovolenou strávit na pláži