To je těžké, ona koxitida tady u nás je brána jako běžná poinfekční komplikace. Syn to měl kdysi po viróze, vetřela jsem se na ortopedii, ale už tam mi telefonem radili, že to bude určitá věc a že kontrola ani není třeba, stačí být týden dva doma a dávat brufen. Nakonec kontrola proběhla - s UZV potvrzením toho, co odhadovali hned - poinfekční zánět kyčle s léčbou....brufen a týden doma. Po dalším týdnu už tekutina vstřebaná a za další týden už doporučeno jít běžně do MŠ. Přitom když jsem to líčila v Motole, tak z toho šli do vrtule a divili se, že to šlo bez ATB a bez nemocnice. Podobně bolesti hlavy - teď taková hnusná viróza lítá, byla jsem se synem dnes u dětské, ptž už asi 4 dny každý den odpoledne začne vyšilovat, že ho bolí hlava - a současně mu vylítne teplota (tak 37,5-38,5 - ráno mívá pod 37). Prý by to mělo ustupovat, nebezpečné to není (to i celkem věřím, on je většinu dne úplně OK, ale kolem té třetí mu začne být divně a po paralenu je za hodinu zase vysmátý)
. Ale nevrávoral a ani nezvracel, i když při těch záchvatech bolení mu zle bývá.