| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

účo,
a teď dočítám dozadu a můžu to rovnou zabalit. Dějepis a zeměpis jsou mé hodně slabé stránky, prostě to nedám bez přípravy a plácám se v tom podobně, jako dejěpisáři ve vzorečcích pro rovnoměrný přímočarý pohyb.
Taky vím, jak učila pohyb a sílu přírodopisářka, řeklo by se, přírodní vědy, to by mělo jít, a ono houbeles, ale protože já jsem na tom stejně v tom dějáku a zemáku, tak to prostě beru tak, že člověk by měl hlavně své slabiny znát a až na výjimečné suplování by se do takového předmětu neměl nechat uvrtat.
Jako já s tou hudebkou, jsem skoro analfabet a stojí mě to týdně strašně moc práce, abych ty děti alespoň nekazila, když už jim nemám co dát.
Představa, že bych měla být schopná odučit obsah celé ZŠ, je pro mě neskutečná. Nedala bych to ~a~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.